Üdvözöljük a PALATIA NYOMDA gyengénlátóknak készült weboldalán!

Kérjük válassza ki az Ön számára legalkalmasabb betűméretet:

A A A A A A A A A A A A A

Kérjük válassza ki az Ön számára legalkalmasabb színeket:

Ab Ab Ab Ab Ab Ab Ab Ab Ab

Ingyenes FELOLVASÓ SZOFTVER weboldalára ugrás


TARTALOMJEGYZÉK:


Rövid cégismertető:

A Palatia Nyomda és Kiadó Kft. 1993-ban alakult, akkor még betéti Társaság vállalkozási formában. Kezdeti létszám 6 fő, ma már kezdetlegesnek tűnő gépparkkal. A piaci részesedés növekedésével folyamatosan történt a géppark fejlesztése és korszerűsítése. Az átgondolt beruházások eredménye lett, hogy jelenleg Győr egyik meghatározó vállalkozása a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. A nyomdaüzem ma mintegy 900 négyzetméteren végzi szolgáltatásait, jól elkülönítve egymástól egyes üzemrészeket, ezáltal lehetőség van szigorúan védett értékpapírok, utalványok gyártására. Jelenlegi kapacitásunk 85000 A/4-es színes, illetve 120000 A/4-es fekete oldal/óra. Ez a teljesítmény a több mint ötven fős szakképzett gárda munkájának eredménye. Célunk továbbrais a piaci részesedés növelése, a jó minőség és a gyors teljesítmény mellett. Ennek érdekében a beruházások között meg kell említeni az ISO-9002 minőségbiztosítást, melyet 1999-ben auditált az ÉMI-TÜV Bayern kft.


Cím, elérhetőségek:

PALATIA Nyomda és Kiadó Kft. H-9026 Győr, Viza u. 4.
tel.: +36 96/510-100 fax: +36 96/510-101
weboldal: www.palatia.hu
weboldal gyengénlátók számára: www.palatia.hu/akadalymentes.html
email: info@palatia.hu

Igazgató: Radek József, e-mail: radek@palatia.hu
Titkárságvezető: Milanovich Júlia, e-mail: titkarsag@palatia.hu
Nyomdavezető: Tar József, e-mail: info@palatia.hu
Gyártás előkészítő: Kiss Gábor, e-mail: ctp@palatia.hu
Gyártás előkészítő: Vasné Varga Erzsébet, e-mail: digipress@palatia.hu
Egyházi zsolt, e-mail: egyhazi@palatia.hu

Scarbantia Nyomda Palatia Kft. H-9400 Sopron, Ipari Park, Tárczy-Hornoch Antal u. 12.
E-mail: nyomda@scarbantia.hu

ügyvezető: Juhász Attila, e-mail: attila@palatia.hu
nyomdavezető: Jacsó Péter, e-mail: jacso.peter@palatia.hu


Íves Nyomtatás üzletág:

Az ELŐZETES EGYEZTETÉS során javasoljuk megrendelőinknek, hogy már a tervezés fázisában vegyék fel velünk a kapcsolatot, mivel pontosan ismerjük az egyes elképzelt nyomdai termékek kivitelezhetőségének lehetőségeit - és természetesen korlátait. A megvalósíthatósági és konkrét technológiai információk birtokában a megrendelő - Ön - már eleve rengeteg energiát, időt és pénzt spórolhat! A közös gondolkodás eredménye az időben elkészített kiváló minőségű optimális árú nyomdai termék.

A következő lépés a NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉS, amikor a grafikai elemek (design) megtervezése és megszerkesztése megfelelő méretben és felbontásban elkészül. De a terméken a különböző helyeken megjelenő szövegeket a tipográfia szabályait alkalmazva ugyancsak szerkeszteni kell. A grafikai, nyomdai előkészítési munkákat végezhetik megrendelőink, vagy akár a PALATIA nyomdát is megbízhatja Ön ezzel a feladattal. Kollégáink sokezer sikeres munkát tudhatnak maguk mögött, így a megszerzett tapasztalataikból Ön is profitálhat.

A NYOMTATÁS-KÖTÉSZET fázisban nyeri el végső formáját a nyomdai termék. Nyomtatást követően - némi száradási idő után - az utómunkákat végezzük (vágás, fóliázás, lakkozás, stb.), majd a kötészeti részleg teszi véglegesen használhatóvá a terméket. Gépparkunkat úgy állítottuk össze, hogy minden munkafázis nyomdánkban készüljön és a lehető legkisebb alvállalkozói kört kelljen igénybe vennünk, ezáltal az Ön költségei csökkennek!

A kész nyomdai termék terjedelme és tömege sokszor meglepően nagy, ezért a megrendelőnek is fontos információ, hogy mindez mekkora járművel szállítható biztonságosan, különösen akkor, ha a megrendelő teljesen maga bonyolítja a SZÁLLÍTÁST.

A kiszállítás után a könyvelés elküldi Önnek a SZÁMLÁT az előzetesen megállapodott feltételek alapján. Az Ön megrendelésének minőségi, határidőben történő teljesítéséhez 54 kollégánk összehangolt és lelkiismeretes munkájára volt szükség. Nagyon fontos számunkra az Ön elégedettsége, amit abból is le tudunk mérni, hogy munkánk ellenértékét határidőre eljuttatja hozzánk.


Digitális nyomtatás üzletág:

Ha az Ön által megrendelt termék a következő három feltételnek kell megfeleljen, a kivitelezést digitális nyomtatással végezzük:
- alacsony példányszám (egynél kevesebb nem lehet...)
- gyors kivitelezés (egyes feladatokat percek alatt is végrehajtunk, de 24 óránál többre nincs szükség)
- kiváló minőség

A digitálisan nyomtatott termékek közé tartoznak pl. az étlapok, ahol gyakran változnak az árak, vagy a belépőjegyek, melyek egyedi sorszámozottak. Ide tartoznak még a konferenciák anyagai, melyeket csak néhány tíz vagy száz példányban készítenek, de névreszólóan, továbbá a direkt marketinges levelek, amelyek úgy kezdődnek, hogy Kedves..... (ide kerül az Ön neve), és nem utolsósorban azok az anyagok, amelyeket közösen találunk ki a jövőben.

Gépeinknek sokféle igénynek kell megfelelniük, ezért mi ehhez alkalmazkodtunk. DIGITÁLIS GÉPPARKUNKATúgy alakítottuk ki, hogy bármely elképzelhető feladatunkat a legkiválóbb minőségben teljesíteni tudjuk rövid időn belül.

Ha kész grafikai anyagot szeretne ELJUTTATNI hozzánk, akkor kérjük vegye figyelembe az alábbiakat: A grafikát vektoros vagy nagy felbontású rasztergrafikus formában is fogadjuk. Lehetséges képformátumok: .ai, .cdr, .pdf, .psd, .eps, .tif, .jpg. Ha van rá lehetőség, kérünk mellékeljen az anyaghoz kis felbontású .jpg nézeti képet is! Amennyiben a grafika speciális karaktereket tartalmaz, kérjük a .ttf betűtípust is mellékelni. A Pantone színkód kizárólag a nyomat ellenőrzésére szolgál, ezért a megadott Pantone színhez legközelebb álló CMYK kóddal rendelkező szín kerül nyomtatásra, így minimális színeltérésre számítani kell.

A digitális nyomtatás sok esetben még általunk sem ismert lehetőségeket rejt magában. Ezek az új ötletek akkor jönnek elő, ha az Ön konkrét feladatán együtt gondolkodunk és ez mindkettőnknek megéri! Munkák sokasága, esettanulmányok és kampányeredmények állnak rendelkezésünkre, így tanulhatunk egymástól! De nem csak az ötletekben és a termék nyomtatásában tudunk segíteni, hanem ránk bízhatja a GRAFIKA megtervezését, fotózását, reklámfilmek készítését, sőt kampányok teljes előkészítését és lebonyolítását is, az Ön dolga csak a cél meghatározása.


Küldemény előállítás üzletág:

Hogy mit is értünk küldemény alatt? Nos, képzelje el magát, amint kinyitja a postaládáját és amit lát az számlák, csekkek, banki értesítések, "kihagyhatatlan" ajánlatot tartalmazó levelek, egyszóval, minden, amin az Ön neve szerepel és általában pénzzel kapcsolatos. Szeretnénk az Ön vállalkozását minél hatékonyabban segíteni, ezért a PALATIA Nyomda teljeskörű nyomdai szolgáltatást kínál minden kedves ügyfelének, azaz:

  1. Grafikailag megtervezzük küldeményét.
  2. A postai feladáshoz szükséges kódokat rányomtatjuk, ez a feladást teszi olcsóbbá.
  3. Átvesszük adatbázisát és a feladathoz igazítjuk.
  4. Kinyomtatjuk a küldeményt,
  5. majd borítékoljuk.
  6. Ezután feladjuk postán.
  7. Jelentést készítünk a visszajelzésekből.
  8. Archiváljuk a teljes anyagot.
  9. ..... és mindazt elvégezzük, amire még igény mutatkozik.


On-line ajánlatkérés/rendelés:

Az alábbi űrlap kitöltésével küldheti el a Palatia Nyomdának ajánlatkérését vagy megrendelését. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Munkatársunk rövidesen keresni fogja Önt!

Az Ön neve*:
Az Ön cégének a neve:
Irányítószám*:
Település*:
Utca, házszám*:
Az Ön telefonszáma*:
Az Ön E-mail címe*:
Ajánlatkérés/rendelés szövege*:
 

Ez a projekt az Európai Unió támogatásával, az Európa Regionális fejlesztési alap társfinanszírozásával valósul meg.